Godinama smo pokušavali da pronađemo proizvođača koji ima kapacitet da ispuni sve naše standarde o kvalitetu kozmetike. Kada ga nismo pronašli, odlučili smo da pokrenemo sopstvenu proizvodnju.

Šta je potrebno da pokrenete sopstvenu liniju kozmetike, koja ispunjava sve Atika standarde o kvalitetu, bezbijednosti i efikasnosti? Sudeći po našim iskustvima u prethodne tri godine, mnogo više nego što smo mogli da zamislimo! Kada smo 2018. Godine osmislili svoju liniju proizvoda, mislili smo da je dovoljno da pronađemo proizvođača, kažemo mu svoje ideje i dobijemo vrhunski proizvod.

U stvarnosti je to izgledalo drugačije. Kroz svakodnevnu borbu sa proizvođačima i dobavljačima sirovina, primjetili smo da drugi ne dijele našu viziju o značaju kvaliteta svega što proizvodimo. Kada nismo pristali da pravimo kompromise o kvalitetu, jedino nam je preostalo da uložimo novac u sopstvenu proizvodnju, okupimo stručan tim i time steknemo kontrolu nad svakim proizvodom. Za realizaciju ideje nam je bilo potrebno godinu dana ali ponosni smo što možemo da kažemo da je konačno sve došlo na svoje mjesto!

Atika pokrenula proizvodnju kozmetike!

Naša laboratorija ispunjava sve higijenske i sigurnosne uslove za proizvodnju a formule su djelo Slađane Stranatić, magistra farmacije i specijaliste kozmetologije.

Atika pokrenula proizvodnju kozmetike!

Nakon višemjesečnog isprobavanja formula, testiranja i poboljšanja paketa, ponosni smo što možemo da kažemo da imamo proizvode koji će zadovoljiti i najoštrije kriterijume.

Prvi dostupni proizvodii su Shea maslac i Anticelulitno ulje koji su u potpunosti prirodni, bez konzervansa, parabena i silikona, a u narednih mjesec dana, naša paleta proizvoda će biti proširena sa 9 dodatnih artikala.

Atika pokrenula proizvodnju kozmetike!

Narudžbu trenutno dostupnih proizvoda možete izvršiti na sljedećem linku: atikacosmetics.com/shop/!

1415

Atika pokrenula proizvodnju kozmetike!